Zvezda puni kasu, dobija 2,7 miliona od pobede nad Olimpijakosom

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda puni kasu, dobija 2,7 miliona od pobede nad Olimpijakosom

Fudbalski klub Crvena zvezda pobedom nad grčkim Olimpijakosom od 3:1 u Ligi šampiona zaradio je 2,7 miliona evra kao nagradu Uefe.
Na već zarađenih 15,2 miliona, zbog samog plasmana u elitno takmičenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << crveno-beli su dodatno "pojačali" prihod i uradili istu stvar kao prošle godine trijumfom nad kasnije prvakom Evrope Liverpulom (2:0).

Na sve to nisu uračunati prihodi od ulaznica, marketinga, TV prava, ali i dva miliona na osnovu 10-godišnjeg koeficijenta.
Tim Vladana Milojevića sada je drugi na tabeli B grupe sa tri boda, prvi je Bajern sa šest, a Olimpijakos i Totenhem po jedan.
Crvena zvezda sledeći meč u Ligi šampiona igra 22. oktobra u Londonu protiv Totenhema.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.