Zvezda prodaje Nikolu Maksimovića

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2012, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prodaje Nikolu Maksimovića

Investicioni fond poznatog menadžera Pinija Zahavija zainteresovan je da kupi fudbalera Crvene zvezde, Nikolu Maksimovića.

Nikola Maksimović

 

Kako se saznaje, Zvezda je postigla načelan dogovor sa Zahavijem. Naime, zbog teške finansijske situacije u klubu crveno-beli će najverovatnije prihvatiti ponudu.

 

"Postoje ponude koje se razmatraju", potvrdio je v.d. generalnog sekretara Crvene zvezde, Stefan Pantović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

Spekuliše se da je reč o sumi od dva miliona evra, međutim u Zvezdi nisu želeli da licitiraju.

 

Predsednik Vladan Lukić je, uostalom, nedavno, najavio igračima da će biti regulisane određene obaveze, a novac bi trebalo da se dobije upravo od prodaje Maksimovića.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.