Zvezda prodaje Maksimovića

Izvor: B92, 21.Sep.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prodaje Maksimovića

Investicioni fond menadžera Pinija Zahavija zainteresovan je da otkupi fudbalera Nikolu Maksimovića od Crvene zvezde, piše zurnal.rs.

Spekuliše se da je reč o sumi od dva miliona evra, ali u klubu iz Ljutice Bogdana nisu hteli to da povrde.

"Postoje ponude koje se razmatraju, ali ne mogu da pričam jer je tajna", rekao je vršilac dužnosti generalnog sekretara 'crveno-belih' Stefan Pantović.

U Zvezdi su prinuđeni na ovaj potez zbog dugovanja prema fudbalerima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zaposlenima, kao i skidanja blokade sa klupskog računa.

Maksimović bi ostao u Zvezdi do kraja sezone, a potom bi Zahavi na leto odlučio da li će promeniti sredinu.

Nije neobično u svetu da se igrači prodaju investicionim fondovima ili menadžerskim agencijama. To je čest slučaj u Južnoj Americi gde razne menadžeske agencije imaju većinska prava i odlučuju gde će fudbaleri igrati.

Maksimović je zimus došao iz Slobode u Crvenu zvezdu sa kojom je potpisao četvorogodišnji ugovor. 21-godišnji fudbaler igra na mestu štopera.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezdi (duplo) više novca od Gasproma

Izvor: Mondo, 21.Sep.2012

Generalni sponzor će po slovu novog ugovora davati Crvenoj zvezdi minimum četiri miliona evra godišnje, piše "Sportski žurnal"...Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde, Stefan Pantović, potvrdio je "Žurnalu" da je u toku rad na preciziranju detalja novog ugovora i da će sve biti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.