Zvezda prodaje Maksimovića Piniju Zahaviju!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2012, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prodaje Maksimovića Piniju Zahaviju!

Novac stiže na Marakanu! Investicioni fond poznatog izraelskog menadžera Pinija Zahavija zainteresovan je da otkupi Nikolu Maksimovića od Crvene zvezde.
S obzirom na finansijsku situaciju, pre svega ogromna dugovanja, očekuje se da čelnici crveno–belih prihvate ponudu za reprezentativca, o kojoj je, kako se saznaje, postignut načelan dogovor.
Postoje ponude koje se razmatraju – potvrdio je v.d. generalnog sekretara Crvene zvezde, Stefan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pantović.
Spekuliše se da je reč o sumi od dva miliona evra, koliko je navodno bogati Izraelac spreman da izdvoji za otkup ugovora Maksimovića, međutim, na Marakani nisu želeli da licitiraju.
O ponudi ne mogu da pričam, jer se radi o tajni – dodao je Pantović.
U Zvezdi su na ovaj potez, praktično prinuđeni, jer moraju hitno da reše neka goruća pitanja, pre svega vezana za dugovanja prema igračima i zaposlenima, kao i skidanje blokade sa klupskog računa.
Predsednik Vladan Lukić je, uostalom, nedavno, najavio igračima da će biti regulisane određene obaveze, a novac bi trebalo da se dobije upravo od prodaje Maksimovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda prodaje Maksimovića

Izvor: B92, 21.Sep.2012

Investicioni fond menadžera Pinija Zahavija zainteresovan je da otkupi fudbalera Nikolu Maksimovića od Crvene zvezde, piše zurnal.rs...Spekuliše se da je reč o sumi od dva miliona evra, ali u klubu iz Ljutice Bogdana nisu hteli to da povrde..."Postoje ponude koje se razmatraju, ali ne mogu da pričam...

Nastavak na B92...

Zvezda prodaje Nikolu Maksimovića

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2012

Investicioni fond poznatog menadžera Pinija Zahavija zainteresovan je da kupi fudbalera Crvene zvezde, Nikolu Maksimovića...Nikola Maksimović.. ..Kako se saznaje, Zvezda je postigla načelan dogovor sa Zahavijem. Naime, zbog teške finansijske situacije u klubu crveno-beli će najverovatnije prihvatiti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.