Gasprom povećava ugovor, Zvezdi 4 miliona evra godišnje

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2012, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasprom povećava ugovor, Zvezdi 4 miliona evra godišnje

Crvena zvezda je na putu da značajno popravi poboljša finansijsku situaciju. Ne samo prodajom igrača, već i potpisivanje unosnijih sponzorskih ugovora.
U roku od deset dana crveno–beli bi trebalo da potpišu novi, znatno izdašniji ugovor sa generalnim sponzorom, Gaspromom.
Prema aktuelno, potpisanom u julu 2010, na Marakanu svake godine stiže 2,3 miliona evra, a prema novom uplate će biti duplirane.
Tačnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << najtrofejniji srpski klub od Rusa će dobijati minimum četiri miliona i još pola kao bonus u zavisnosti od rezultata.
Pregovori, kojem je prethodilo potpisivanje Memoranduma o proširenju saradnje pre nekoliko meseci između Zvezde i ruskog naftnog giganta, nalaze se u završnoj fazi.
Ugovor je na usklađivanju, za desetak dana imaćemo konkretnije informacije – naveo je v.d. generalnog sekretara Zvezde, Stefan Pantović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gasprom daje Zvezdi 4 miliona evra godišnje

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2012

Za desetak dana crveno–beli bi trebalo da potpišu novi ugovor sa generalnim sponzorom, Gaspromom. Prema aktuelnom, potpisanom u julu 2010, na Marakanu svake godine stiže 2,3 miliona evra, a prema novom uplate će biti duplirane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Gasprom ulaže u Zvezdu, crveno-belima četiri miliona godišnje!

Izvor: Blic, 21.Sep.2012

Fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da dobije preko potrebnu finansijsku injekciju, pošto je kompanija Gasprom odlučila da udvostruči sumu koju daje klubu sa Marakane na godišnjem nivou...U narednih 10 dana, crveno-beli bi sa Gaspromom trebalo da potpišu nov, unosan ugovor, po kom bi im na godišnjem...

Nastavak na Blic...

Gasprom povećava ulaganje u Zvezdu na četiri miliona

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2012

Narednih dana Crvena zvezda će potpisati novi ugovor sa ruskim Gaspromom, po kom će godišnje ulaganje biti duplirano na više od četiri miliona evra, prenosi "Žurnal"...Prema ugovoru koji je potpisan u julu 2010, na "Marakanu" svake godine stiže 2,3 miliona evra, a prema novom uplate će biti udvostručene...Crveno-beli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.