Zvezda proda, pa vrati nazad! Novi posao na vidiku, uz milionsku zaradu!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020, 11:10

Zvezda proda, pa vrati nazad! Novi posao na vidiku, uz milionsku zaradu!

Sve češće se na ''Marakani'' dešavaju ovakvi poslovi, hoće li se dogoditi još jedan?

Sećate se, u proteklih par godina Crvena zvezda je prodala Ričmonda Boaćija u kineski Đangsu za 5.5 miliona evra, pa ga vratila šest meseci kasnije za 2.5 miliona, a onda je prodala štopera Miloša Degeneka u Al Hilal za 3.6 miliona, pa ga vratila šest meseci kasnije za 1.5 miliona.

Sledeći igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na tom spisku mogao bi da bude mladi levi bek Aleksa Terzić. Njega je Crvena zvezda prodala prošlog leta u Fiorentinu za 1.7 miliona evra. Sa ''Violom'' ima ugovor do juna 2024. godine, ali ''Informer'' danas najavljuje njegov povratak u Zvezdu?!

O čemu se radi?

Osim Atalante, i Fiorentina je sada zainteresovana za mladog krilnog igrača Crvene zvezde Željka Gavrića. I dok Atalanta nudi četiri miliona evra na rate, klub iz Firence je navodno ponudio tri miliona evra u celini, plus Aleksu Terzića, koji je u proteklih godinu dana odigrao samo četiri zvanične utakmice za Fiorentinu - dve u Seriji A i dve u Kupu Italije.

Deluje primamljivo na prvi pogled, ali Zvezda na levom beku ima već Rodića i Hajdina, pa je pitanje koliko bi prostora Terzić imao da se i u narednoj sezoni dokaže u Zvezdi. Uz to, crveno-belima je sada više potreban novac, nego još jedan igrač u ionako već nagomilanom igračkom kadru koji treba rasteretiti do kraja leta.

-

Zato će biti zanimljivo videti koju opciju će Zvezda izabrati, ili će imati strpljenja da sačeka još neku ponudu za Gavrića...

Podsetimo, Zvezda je ovog leta vratila iz inostranstva i Kataija i Kangu, ali oni su nekoliko godina proveli u inostranstvu pre nego što su se ovog leta kao slobodni igrači vratili na ''Marakanu''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.