Izvor: RTS, 02.Avg.2020, 17:57

Rakitić na odlasku iz Barselone

Vezista Barselone Ivan Rakitić na putu je povratka u svoj nekadašnji klub Sevilju, pisu španski mediji pozivajući se na izvore bliske katalonskom klubu. Čelnici Barselone saglasni su sa transferom i navodno traže „samo” 10 miliona evra za obeštećenje.
Hrvatski vezista ima ugovor sa Barselonom do 2021. godine, a špaski mediji već nedeljama nagađaju o njegovom odlasku jer klub navodno želi da podmladi vezni red.

Interesovanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rakitića je navodno pokazala i Sevilja za koju je igrao od 2011. do 2014. godine, a potom prešao u Barselonu.
I sam 32-godišnji hrvatski vezista bi želeo da završi karijeru u klubu iz Andalizije, a čelnici Barselone su saglasni sa transferom i navodno traže „samo" 10 miliona evra za obeštećenje.
Ivan Rakitić je u Barseloni šest sezona, a tokom 2019/20 odigrao je 41 utakmicu, postigao jedan gol i dodao četiri asistencije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.