Zvezda podseća: Sedmorica prvotimaca treslo mrežu Vojvodine

Izvor: B92, 22.Nov.2023, 17:07

Zvezda podseća: Sedmorica prvotimaca treslo mrežu Vojvodine

FK Crvena zvezda u subotu 25. novembra od 16 časova gostuje Vojvodini na stadionu “Karađorđe” u 16. kolu Superlige Srbije.

Uoči tog susreta iz Ljutice Bogdana podsećaju da je čak sedmorica aktuelnih prvotimaca Zvezde zatreslo mrežu narednog protivnika.

Izabranici Baraka Bahara predstojeće subote nastavljaju borbu u domaćem šampionatu. Sledi duel protiv jedne od ekipa sa kojom su crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrali najviše utakmica u klupskoj istoriji.

"Manir Crvene zvezde jeste ofanzivan i napadački fudbal, što nam svedoči gol razlika postavljena kroz istoriju međusobnih okršaja beogradskih i novosadskih crveno-belih, a ista glasi 399:217 u našu korist", navode na zvaničnom sajtu kluba.

"Udeo u priloženoj statistici imaju i aktuelni igrači našeg kluba. Trenutno su Aleksandar Katai i Gelor Kanga fudbaleri sa najboljim učinkom protiv Vojvodine. Zvezdina desetka i Gabonac su postigli po tri gola, jedan manje u odnosu na njih brzonogi Osman Bukari i izraziti tehničar Žan Filip Kraso", dodaju crveno-beli.

Aleksandar Dragović je znao da zatrese mrežu na “Karađorđu”. Sigurno da navijači crveno-belih boja pamte pobedonosni pogodak štopera na gostujućem terenu.

Treba napomenuti i Kingsa Kangvu koji je prethodne sezone doneo važna tri boda Zvezdi na Marakani golom protiv Vojvodine u finišu meča volej udarcem.

"Imali su na prethodnim mečevima velikih problema igrači Vojvodine da sačuvaju hitronogog Bukarija, koji je dva puta zatresao mrežu na najvećem srpskom stadionu. Na startu ove takmičarske godine u ubedljivoj pobedi protiv Vojvodine veliki doprinos su dali dvostruki strelac Žan Filip Kraso i Vladimir Lučić koji je tada postigao prvenac na zvaničnim mečevima za klub u kome je ponikao", piše na sajtu Crvene zvezde.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu u 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Voša dočekuje Zvezdu na "Karađorđu": Evo koliko koštaju karte i kada mogu da se kupe

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2023, 12:44

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Crvene zvezde, u subotu, 25. novembra, u utakmici 16. kola domaćeg šampionata.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.