Zvezda počela pripreme, Obradović poveo 14 igrača na Kopaonik

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 13:53

Zvezda počela pripreme, Obradović poveo 14 igrača na Kopaonik

Novi trener Crvene zvezde Saša Obradović okupio ekipu na početku priprema za novu sezonu.

Za košarkaše Crvene zvezde letnja pauza je okončana i odmah posle današnjeg okupljanja u Beogradu, crveno-bela ekspedicija se preselila na Kopaonik, gde će obaviti prvu fazu priprema.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, na pripremama će narednih dana raditi ukupno 14 igrača: Lengston Hol, Kori >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Volden, Aleksa Uskoković, Džordan Lojd, Aleksa Radanov, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Boriša Simanić, Duop Rit, Marko Jagodić-Kuridža, Lendri Noko i Ognjen Kuzmić.

Svi oni su danas zadužili i novu ''Adidasovu'' opremu u kojoj će nastupati sledeće sezone.

Zvezdini košarkaši su prethodnih dana obavili i sve neophodne medicinske preglede, a klub je takođe saopštio i da je danas održan i kratak sastanak menadžmenta, stručnog štaba i prvotimaca uz poštovanje svih propisanih mera, što će biti praksa i u narednim danima.

''Naime, sledeći smernice Vlade Republike Srbije, krzinog štaba i Evrolige menadžment Crvene zvezde se pobrinuo da svi prvotimci imaju nesmetane uslove za rad i da njihova jedina briga bude najbolja moguća bazična priprema za sve izazove koji slede. Svi protokoli će na Kopaoniku biti strogo poštovani i kontrolisani jer KK Crvena zvezda mts ima za cilj da ni na jedan način ne ugrozi zdravlje sportista i stručnog štaba'', poručuju iz Zvezde.

-

Zvezda će narednog meseca početi i sa jakikm proverama u pripremnim mečevima. Crveno-beli će učestvovati na ''Glorija kupu“ u Antaliji, od 8. do 16. Na turniru će učestvovati ekipe: Efesa, Fenerbahčea, Himkija, Turk Telekoma, Galatasaraja, Karšijake i Crvene zvezde.

Odmah zatim, od 16. do 19. septembra Zvezda će učestvovati i na ''Gomeljski kupu''. Tamo će učestvovati ekipe Panatinaikosa, Lokomotive, Crvene zvezde i domaćina turnira moskovskog CSKA.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.