Zvezda otkupila Degenekov ugovor za 1.500.000 dolara

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda otkupila Degenekov ugovor za 1.500.000 dolara

FK Crvena zvezda otkupio je ugovor Miloša Degenka, tako da će ovaj štoper u naredne četiri godine biti fudbaler crveno-belih.

Bez obzira što je prvak Srbije imao vremena da se izjasni do februara sledeće godine, već sada je odlučio da iskoristi opciju kupovine za 1,5 miliona dolara.

Od povratka u Zvezdu ovog leta Degenek je igrao kao pozajmljen igrač Al Hilala, a Degenek nije krio radost što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je postao i permanentni član Crvene zvezde u ovom letnjem prelaznom roku.

"Presrećan sam što smo sve rešili pa sada mogu da kažem da sam u potpunosti Zvezdin igrač, iako je to u mom srcu tako od prvog dana kada sam kročio na Marakanu. Svi ste videli koliko sam želeo da se vratim u crveno-bele redove, po svaku cenu, tako da možete da zamislite koliko sam sada srećan. Očekuje nas uzbudljiva jesen u Evropi, kao i u domaćem takmičenju i nadam se da će je svi zvedaši dugo pamtiti po velikom uspehu. Ja sam tu da dam sve od sebe, kao što sam uvek do sada i radio i da na terenu sa svojim saigračima ginem za našu Zvezdu", poručio je Degenek.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKI POSAO Zvezda otkupila Degeneka

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

Šampion Srbije u fudbalu, Crvena zvezda, odradio je veliki posao u subotu. Otkupio je ugovor Miloša Degeneka od Al Hilala, tako da je reprezentativac Australije ponovo igrač crveno-belih.. Kvota u MaxBetu na pobedu Borusije Dortmund protiv Union Berlina je 1.35.. Ova informacija je objavljena na...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.