VELIKI POSAO Zvezda otkupila Degeneka

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POSAO Zvezda otkupila Degeneka

Šampion Srbije u fudbalu, Crvena zvezda, odradio je veliki posao u subotu. Otkupio je ugovor Miloša Degeneka od Al Hilala, tako da je reprezentativac Australije ponovo igrač crveno-belih.
Kvota u MaxBetu na pobedu Borusije Dortmund protiv Union Berlina je 1.35.
Ova informacija je objavljena na sajtu našeg najtrofejnijeg kluba, ali nije otkriveno koliko obeštećenje je plaćeno klubu iz Saudijske Arabije. Ranije se spekulisalo da postoji klauzula po kojoj Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << može da ga otkupi za 1.500.000 evra.
Ovaj 25-godišnji štoper je potpisao sa crveno-belima ugovor na četiri godine. Od povratka u Zvezdu ovog leta Degenek je igrao kao pozajmljen igrač Al Hilala. To više neće biti slučaj, a radost zbog ovakvog razvoja događaja nije krio ni Degenek.
– Presrećan sam što smo sve rešili pa sada mogu da kažem da sam u potpunosti Zvezdin igrač, iako je to u mom srcu tako od prvog dana kada sam kročio na Marakanu. Svi ste videli koliko sam želeo da se vratim u crveno-bele redove, po svaku cenu, tako da možete da zamislite koliko sam sada srećan. Očekuje nas uzbudljiva jesen u Evropi, kao i u domaćem takmičenju i nadam se da će je svi zvedaši dugo pamtiti po velikom uspehu. Ja sam tu da dam sve od sebe, kao što sam uvek do sada i radio i da na terenu sa svojim saigračima ginem za našu Zvezdu – poručio je Degenek.
Potez leta – Miloš Degenek! Zvezdo, odmah dreši kesu, isplati 1.500.000 evra


The post VELIKI POSAO Zvezda otkupila Degeneka appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.