Izvor: TvojPortal.com, 04.Feb.2012, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odigrala nerešeno sa Vinterturom

Izvor: vesti online
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa švajcarskim drugoligašem Vinterturom 1:1, u prvoj pripremnoj utakmici održanoj u Antaliji.



Pripremna utakmica odigrana je po teškim vremenskim uslovima, pošto je tokom gotovo svih 90 minuta padala jaka kiša. Zvezda je u prvom poluvremenu bila slabiji rival od Vintertura, ali je u nastavku u potpunosti izmenjeni tim pružio bolju partiju.

Švajcarski predstavnik je već u >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << 11. minutu mogao do vođstva, pošto je posle greške na sredini terena Duško Tošić skrivio jedanaesterac. Ipak, Lušerov udarac Bajković uspeva da skrene do stative, od koje se lopta odbila u polje.

Zvezda je u drugom poluvremenu delovala bolje, agresivnije i opasnije. Ipak, prvi do vođstva došli su igrači Vintertura, kada je u 72. minutu iz kontranapada Lenjani matirao golmana Vesića.

Samo dva minuta kasnije, posle centaršuta Dimitrijevića najviši u skoku bio je Danijel Mihajlović koji je pogodio mrežu za izjednačenje.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalzvezdaPripreme

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.