Zvezda ne da Rajkovića?!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne da Rajkovića?!

Poslednjih dana srpski i italijanski mediji bruje o odlasku zlatnog "orlića" Predraga Rajkovića u Milan. Međutim, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić demantovao je glasine da će kapiten srpskog vicešampiona da obuče dres "rosonera".

Navodno, klub koji sa klupe predvodi Sinša Mihajlović ponudio je Zvezdi tri miliona evra, ali...

- Nismo dobili ponudu Milana. Rajković >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će u ponedeljak potpisati novi trogodišnji ugovor - rekao je Terzić za Tanjug.

Tokom SP u Novom Zelandu, na kojem su se "orlići" popeli na krov sveta, Terzić je rekao da je pravo vreme za prodaju Rajkovića, ali se naprasno predomislio rekavši da Zvezda želi da ponudi novi ugovor kapitenu i predvodniku talentovane generacije crveno-belih.

Crvena zvezda je do sada u letnjem prelaznom roku dovela Zorana Rendulića iz Čukaričkog i Idana Vereda iz Makabi Haife, a uskoro se očekuju potpisi Bruna Marosa, Uga Vijeira, Luisa Ibanejza i Srđana Plavšića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajković u ponedeljak potpisuje novi ugovor sa Zvezdom, Plavšić na meti

Izvor: Blic, 27.Jun.2015

Rajković u ponedeljak potpisuje novi ugovor sa Zvezdom, Plavšić na meti..Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je demantovao da su crveno-beli dobili ponudu Milana za transfer golmana i kapitena Predraga Rajkovića...- Nismo dobili ponudu Milana. Rajković će u ponedeljak potpisati novi...

Nastavak na Blic...

Mijat Gaćinović - Ništa od Zvezde, gde ćemo ga gledati?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2015

Posle laganog stišavanja euforije povodom istorijskog uspeha naše mlade reprezentacije, sada su u prvom planu transfer-vesti i pitanja da li će naši ''Orlići'' već ovog leta unovčiti titulu prvaka sveta...Kad je u pitanju golman i kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković, on će ipak potpisati...

Nastavak na Sportske.net...

UDARILA KRIZA: Delije plaćaju Zvezdi put u Kazahstan!

Izvor: Kurir, 28.Jun.2015, 08:40

Putovanje će crveno-bele koštati više desetina hiljada evra, a do tog novca mogu da dođu prodajom ulaznica za prvi meč protiv Kairata..Paja i Jare ostaće i dalje najpoznatije srpske kamiondžije. Sve nedoumice trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića da li će ekipa na revanš meč protiv Kairata...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.