Rajković u ponedeljak potpisuje novi ugovor sa Zvezdom, Plavšić na meti

Izvor: Blic, 27.Jun.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković u ponedeljak potpisuje novi ugovor sa Zvezdom, Plavšić na meti

Rajković u ponedeljak potpisuje novi ugovor sa Zvezdom, Plavšić na meti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je demantovao da su crveno-beli dobili ponudu Milana za transfer golmana i kapitena Predraga Rajkovića.

- Nismo dobili ponudu Milana. Rajković će u ponedeljak potpisati novi trogodišnji ugovor, sa poboljšanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uslovima - rekao je Terzić.

On je potvrdio je da je doskorašnji fudbaler Novog Pazara Bruno Oliveira de Matos prvi u nizu pojačanja koje očekuje u narednim danima.

- Portugalski napadač Vijera u nedelju stiže na razgovore, a blizu dogovora smo i sa Ibanjezom. Privodimo kraju dolaske, preostalo je samo da utančimo transfer Srđana Plavšića iz Spartaka. Nadam se da ćemo to završiti u narednih nekoliko dana - rekao je Terzić.

Crvena zvezda je do sada u letnjem prelaznom roku dovela Zorana Rendulića iz Čukaričkog i Idana Vereda iz Makabi Haife.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.