Zvezda našla zamenu za Bobija - I to kakvu! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda našla zamenu za Bobija - I to kakvu! (video)

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom mogao bi da lansira pravu transfer bombu pošto kao zamena za Bobana Marjanovića figurira Sofoklis Skorcanitis.

Aktuelni šampion Srbije aktivno traži zamenu za Bobana Marjanovića kojem je istekao ugovor i razmatra opcije koje mu se nalaze na stolu.

Crvena zvezda Telekom moraće da nadomesti "prazninu" koja će nastati odlaskom Bobana Marjanovića a izgleda da je rešenje pronađeno u prestonici Izraela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Specijalizovani portal "Sportando" večeras je preneo kao ekskluzivnu informaciju da se na meti Crvene zvezde Telekom nalazi iskusni grčki centar Sofoklis Skorcanitis koji je odlučio da napusti Makabi!

Popularni "Bejbi Šek" završio je dvogodišnju saradnju sa "Ponosom Izraela" a kako navodi pomenuti izvor naredna stanica u karijeri trebalo bi da mu bude Crvena zvezda Telekom.

Gabaritni centar rođen u Kamerunu ima grčki pasoš a tokom karijere nastupao je za Iraklis, Kantu, Aris, Olimpijakos, Makabi Tel Aviv i Panatinaikos.

Sa ekipom Makabija prošle godine je osvojio titulu prvaka Evrope a osvajao je još titule u Grčkoj i Izraelu, baš kao i pet trofeja u Kup takmičenjima dve pomenute zemlje.

"Bejbi Šek" je u prethodnoj evroligaškoj sezoni prosečno postizao 6.7 poena i 2.3 skokova a za njegove usluge interesuje se i Galatasaraj.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Telekom Srbija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOMBA NA POMOLU: Zvezda nije mogla da izabere bolju zamenu za Bobija Marjanovića!

Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 00:00

KK Crvena zvezda ovog leta će najverovatnije ostati bez Bobana Marjanovića, ali prema poslednjim informacijama umesto njega bi mogao da dođe jedan od najboljih centara Evrope u poslednjih nekoliko godina. . . Naime, kako je večeras preneo specijalizovani portal Sportando, na meti Crvene zvezde Telekom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.