Izvor: RTS, 03.Dec.2021, 14:13

Zvezda na teškom gostovanju u Rusiji protiv Zenita

Košarkaši Crvene zvezde igraju u Sankt Peterburgu protiv Zenita meč 13. kola Evrolige. Kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.
Crveno-beli se nalaze u izuzetno teškoj seriji utakmica, a u okviru 13. kola Evrolige ekipa Dejana Radonjića gostuje u Sankt Peterburgu kod Zenita.

Zvezda je zabeležila tri uzastopna poraza u elitnom takmičenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a ono što posebno može da zabrine navijače je da tim prima veliki broj poena, što nije bilo karakteristika na početku sezone.
Ako je poraz od Reala bio očekivan, izgubljeni mečevi od Baskonije u Vitoriji i Uniksa u Beogradu potpuno su poremetili ritam ekipe, koja pokušava da se drugi put u istoriji plasira među osam najboljih u Evroligi.
Na sve to dolazi gostovanje kod Zenita, ekipe koja igra fantastično ove sezone, uprkos iznenađujućem porazu od Panatinaikosa u poslednjem kolu.
Ćavi Paskval na raspolaganju ima veliki broj kvalitetnih igrača, između ostalih i dvojicu bivših košarkaša Zvezde - Bilija Berona i Džordana Lojda, a ruski tim trenutno zauzima peto mesto na tabeli sa skorom 8-4.
Zvezda ima 4-8 i biće potrebno mnogo truda i snage kako bi se savladao tim, koji je prošle sezone naneo crveno-belima jedan od najubedljivijih poraza u elitnom takmičenju (98:69).
Imao je Radonjić velikih kadrovskih problema ove sezone, naročito u poslednjih nekoliko sedmica, ali možda će prvi put od početka takmičenja protiv Zenita moći da računa na sve igrače.
Utakmica u Sankt Peterburgu igra se od 19 časova, a kretanje rezultata i njen tok možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.