Obradović: Igokea kvalitetna ekipa sa sjajnim trenerom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2021, 12:10

Obradović: Igokea kvalitetna ekipa sa sjajnim trenerom

Igokea je dobar tim gde god da igra. Mi ćemo odraditi dobru pripremu za meč, oni su tim sa velikim iskustvom, moraćemo dosta da vodimo računa o njihovoj odbrani, koja je vrlo specifična, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči meča protiv Igokee u 10. kolu ABA lige.

"Imaju promenjen sastav u odnosu na prošlu sezonu, imaju kvalitet, a tu je i dalje trener Dragan Bajić koji radi izvanredan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posao", izjavio je Obradović za klupsku televiziju.

Mi moramo da odigramo dobru odbranu, pogotovo na njihovim najopasnijim igračima, dodao je trener crno-belih.

"Sa druge strane ćemo morati vrlo pametno i strpljivo da napadamo i da pogađamo otvorene šuteve. Imali smo devet igrača u raznim reprezentacijama i to je najveća čast za svaki klub i dokaz da se u Partizanu radi dobro", zaključio je Obradović.

Utakmica 10. kola ABA lige između Igokee i Partizana igra se u Laktašima u subotu od 19 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obradović: Igokea kvalitetna ekipa sa sjajnim trenerom

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2021

​Igokea je dobar tim gde god da igra. Mi ćemo odraditi dobru pripremu za meč, oni su tim sa velikim iskustvom, moraćemo dosta da vodimo računa o njihovoj odbrani, koja je vrlo specifična, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči meča protiv Igokee u 10. kolu ABA ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.