Zvezda na šampiona bez dvojice važnih igrača?

Izvor: Mondo, 03.Mar.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na šampiona bez dvojice važnih igrača?

Nastavljaju se problemi sa povredama za Dejana Radonjića. Crvena zvezda će na Makabi krenuti bez Branka Lazića, a možda i bez Nemanje Dangubića.

Retko kada ove sezone u Top 16 fazi trener Crvene zvezde Dejan Radonjić imao je na raspolagnaju sve igrače.

Ništa drugačije neće biti ni u četvrtak uveče u 20.45, kada u - pretpostavka je - punoj "Kombank areni" bude počeo meč 9. kola Grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << E između crveno-belih i šampiona Evrope, Makabija.

"Ponos Izareal" stiže u srpsku prestonicu sa skorom 6-2 i nalazi se u jeku borbe za što bolje pozicije pred rasplet u Evroligi, dok su crveno-beli i dalje na začelju grupe sa 1-7.

"Nastavljaju nam se problemi sa povredama. Igraćemo i protiv Izraelaca bez Lazića, a Dangubić je pod znakom pitanja", rekao je Radonjić i dodao:

"Od pobede nad Albom nismo kompletni trenirali. Lazić je igrao u Kupu, ali bez treninga. Bez obzira na sve, mladost Zvezde gleda unapred i daćemo sve od sebe da pobedimo", poručio je mladi trener.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.