Zvezda lako do pobede nad Trepčom

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda lako do pobede nad Trepčom

Crvena zvezda – Trepča 3:0 (2:0)
Strelci: 1:0 – Savićević u 16, 2:0 – Milunović u 32. (iz jedanaesterca), 3:0 – Onjilo u 59. minutu.
CRVENA ZVEZDA: Vesić, Nenadić, Martinović, Jovanović, Cilinšek, Arauho, Kovačević, Grujić, Savićević, Milunović, Onjilo.
TREPČA: Vakić, Mašić, Milovanović, Andrić, Vučković, Lazić, Karamatić, Aritonović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Đokić, Đurić, Popović.
(FOTO: D. Žarković)
Crvena zvezda savladala je Trepču iz Kosovske Mitrovice u prijateljskom susretu na pomoćnom terenu stadiona Crvene zvezde.
Trener Slaviša Stojanović na teren je izveo kombinovani tim, uglavnom sastavljen od igrača koji imaju manji broj sakupljenih minuta u prvenstvu.
Crvena zvezda je tokom svih 90 minuta igre bila u potpunosti dominantna i konkretna.
Arauho, koji se odlično snašao u veznom redu, dobro je sarađivao sa Kovačevićem i odličnim i mirnim Grujićem.
U 20. minutu Vukan Savićević uspeo je da dodavanje grudima Milunovića iskoristi i zatrese mrežu ekipe iz Kosovske Mitrovice.
Petnaest minuta kasnije, Milunović je fauliran u kaznenom prostoru i glavni arbitar je opravdano dosudio jedanaesterac. Luka Milunović je sigurnim udarcem povisio Zvezdinu prednost, koja je mogla biti i ubedljivija da je Ifeani Onjilo uspeo da materijalizuje neku od dve odlične prilike u kojima se našao.
Onjilo je solidnu partiju ipak krunisao pogotkom u drugom poluvremenu, kada je nadvisio odbrambene igrače Trepče i glavom postavio konačan rezultat utakmice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.