Zvezda je mašina za golove, danas još četiri komada! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 18:04

Zvezda je mašina za golove, danas još četiri komada! (video)

Posle evropske, goleada i na domaćoj sceni.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su danas i jedanaestu pobedu u trinaest odigranih kola Linglong Superlige Srbije.

Tim Dejana Stankovića ovoga puta nije dozvolio kiks poput prošlonedeljnog protiv Javor Matisa na Marakani i na krilima maestralne partije u Ligi Evrope protiv češkog Slovana (5:1) deklasirao je i ekipu Radnika u Surdulici rezultatom 4:1 (GOLOVI).

Zvezda je od samog starta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imala terensku inicijativu, znatno veći posed lopte, a prvu priliku propustio je Kanga u trećem minutu, kada je pokušao sa distance, ali je lopta prohujala pored desne stative.

Nekoliko minuta kasnije, Lukić je pripretio na drugoj strani, ali je lopta posle njegovog udarca završila tik iznad prečke.

Ipak, Zvezda je imala potpunu kontrolu i bilo je pitanje vremena kada će odbrana domaćih kapitulirati. To se dogodilo već u 16. minutu, kada je Gajić centrirao u kazneni prostor iskosa sa desne strane, jedan od igrača Radnika je okrznuo loptu glavom, ona na kraju završava kod Željka Gavrića koji ju je majstorski prihvatio, a onda još bolje šutirao i pogodio levi ugao Kostićevbog gola - 0:1.

Na drugi gol se čekalo do 40. minuta, kada je Gobeljić probio po levoj strani, centrirao pred gol domaćih, gde je Stojanović nespretno reagovao, potom Boaćijev udarac zaustavlja golman Kostić, a odbijenu loptu Ben je prosledio u mrežu - 0:2.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda u 53. minutu posle lepe akcije sa Gajićem i Boaćijem, Kanga pogađa sa dvadesetak metara za 0:3.

Tri minuta kasnije domaći su uzvratili posle kornera sa leve strane. Boaći je zakačio loptu glavom, dovoljno da ona dođe do rezerviste Pavlova, koji ju je sačekao na drugoj stativi i poslao u mrežu - 1:3.

Nedugo zatim opasno je Borjanovom golu pripretio i Oraščanin, nije bio precizan, što je na drugoj strani u 63. minutu kaznio Aleksa Vukanović, koji je iskoristio još jedan Gobeljićev upotrebljiv centaršut sa leve strane - 1:4.

Gobeljić je do kraja mogao da se upiše i u strelce, ali je petnaestak minuta pre kraja njegov udarac zaustavila prečka.

Finiš meča obeležio je i vatromet koji su ispred stadiona u Surdulici priredili okupljeni navijači Crvene zvezde.

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakve brojke, Radnik je Zvezdin omiljeni rival!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020

Surduličani godinama ne mogu da ''otkinu'' ni bod Zvezdi...Današnja utakmica između Radnika i Crvene zvezde bila je njihov trinaesti međusobni susret od kada su Surduličani pre pet godina postali superligaši...Od tih trinaest susreta dvanaest je bilo prvenstvenih i jedan u Kupu i Zvezda je SVE...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.