Zvezda je mašina za golove, danas još četiri komada!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.11.2020.
16:49
Izvor: Sportske.net

Posle evropske, goleada i na domaćoj sceni.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su danas i jedanaestu pobedu u trinaest odigranih kola Linglong Superlige Srbije.

Tim Dejana Stankovića ovoga puta nije dozvolio kiks poput prošlonedeljnog protiv Javor Matisa na Marakani i na krilima maestralne partije u Ligi Evrope protiv češkog Slovana (5:1) deklasirao je i ekipu Radnika u Surdulici rezultatom 4:1 (GOLOVI).

Zvezda je od samog starta imala terensku inicijativu, znatno veći posed lopte, a prvu priliku propustio je Kanga u trećem minutu, kada je pokušao sa distance, ali je lopta prohujala pored desne stative.

Nekoliko minuta kasnije, Lukić je pripretio na drugoj strani, ali je lopta posle njegovog udarca završila tik iznad prečke.

Ipak, Zvezda je imala potpunu kontrolu i bilo je pitanje vremena kada će odbrana domaćih kapitulirati. To se dogodilo već u 16. minutu, kada je Gajić centrirao u kazneni prostor iskosa sa desne strane, jedan od igrača Radnika je okrznuo loptu glavom, ona na kraju završava kod Željka Gavrića koji ju je majstorski prihvatio, a onda još bolje šutirao i pogodio levi ugao Kostićevbog gola - 0:1.

Na drugi gol se čekalo do 40. minuta, kada je Gobeljić probio po levoj strani, centrirao pred gol domaćih, gde je Stojanović nespretno reagovao, potom Boaćijev udarac zaustavlja golman Kostić, a odbijenu loptu Ben je prosledio u mrežu - 0:2.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda u 53. minutu posle lepe akcije sa Gajićem i Boaćijem, Kanga pogađa sa dvadesetak metara za 0:3.

Tri minuta kasnije domaći su uzvratili posle kornera sa leve strane. Boaći je zakačio loptu glavom, dovoljno da ona dođe do rezerviste Pavlova, koji ju je sačekao na drugoj stativi i poslao u mrežu - 1:3.

Nedugo zatim opasno je Borjanovom golu pripretio i Oraščanin, nije bio precizan, što je na drugoj strani u 63. minutu kaznio Aleksa Vukanović, koji je iskoristio još jedan Gobeljićev upotrebljiv centaršut sa leve strane - 1:4.

Gobeljić je do kraja mogao da se upiše i u strelce, ali je petnaestak minuta pre kraja njegov udarac zaustavila prečka.

Finiš meča obeležio je i vatromet koji su ispred stadiona u Surdulici priredili okupljeni navijači Crvene zvezde.
-
baner 13
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Sunday, 01.11.2020
18:51

Partizanovac sam ali zvezda je najbolji tim u Srbiji ubedljivo I sa drugim timom pobedjuje lagano a Partizan samo zvezdu moze da pobedi poslednja Macva ga plasi

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 01.11.2020
19:57

a kad je to poslednji put Partizan pa pobedio Zvezdu? imate jednu pobedu od 9 poslednjih prvenstvenih derbija i to posle sudijske otimacine kad je Zvezdi ponisten regularan gol na 0:0...

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 01.11.2020
21:02

Они рачунају и куп, иако се у статистици дербија куп не узима у обзир. Али, откад памтим, увек су имали неку своју математику...

avatar
Zvezdo Zvezdana
Sunday, 01.11.2020
20:28

Ako si već priznao onda ne budi kompleksaš. Piši Zvezdu velikim početnim slovom

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 01.11.2020
18:06

Сјајна игра и опет на +6 испред Војводине.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 01.11.2020
19:58

bice napeta borba sa Vojvodinom, kao i Partizanova za trece mesto

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 02.11.2020
18:33

partizan prvenstvo neca da zavrsi ni medju prvih pet timova, naravno ako ne bude nevidjenih pljacki i otimacina.