ZVEZDA OSVAJA SURDULICU: Stanković kreće sa SEDMORICOM novih, OVO je tim sa Radnik! (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 15:13

ZVEZDA OSVAJA SURDULICU: Stanković kreće sa SEDMORICOM novih, OVO je tim sa Radnik! (SASTAVI)

Meč 13. kola.

Fudbaleri Crvene zvezde u 13. kolu Superlige Srbije gostuju Radniku u Surdulici. U ovaj meč, izabranici Dejana Stankovića ulaze posle dva uzastopna remija, posle nerešenog ishoda u 163. Večitom derbiju, na Marakani je prvi put u ovoj sezoni odoleo i Javor (0:0).

Budući da Zvezdu već u četvrtak čeka možda i odlučujuća utakmica za prolaz "L" grupe u Ligi Evrope protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Genta, trener Dejan Stanković rešio je da promeša karte i Radniku suprostavi sledeći sastav: Borjan – Gajić, Pankov, Degenek, Gobeljić – Petrović, Kanga – Spiridonović, Ben, Gavrić – Boaći. Na klupi su: Popović, Ivanić, Katai, Falćineli, Milunović, Simić, Eraković, Hajdin, Radulović, Vukanović i Krstović.

Trener Radnika i bivši igrač Zvezde Slavoljub Đorđević, odlučio se za sledeću jedanaestoricu: Kostić – Đorđević, Stojanović, Kričak, Stevanović – Jović, Subotić – Bogdanovski, Lukić, Spasić – Makarić. Klupa: Ranđelović, Jokić, Radmanović, Stanković, Stamenković, Oraščanin, Bojić, Pejčić, Islamović, Pavlov.

Evidentno je da u, odnosu na tim koji je deklasirao Liberec, u startnoj jedanaestorici nema: Milunovića, Rodića, Ivanića, Kataija i Falćinelija, koje je legendarni as ostavio na klupi crveno-belih odlučio da odmori pred duel sa Belgijancima, Seku Sanogo ima parne kartone, dok Veljko Nikolić nije u konkurenciji za okršaj sa Surduličanima.

Meč Radnik - Crvena zvezda počinje u 15 časova, a pravdu će deliti Bojan Nikolić iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković odmara najbolje, Boaći predvodi napad!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020

Dejan Stanković zamenio skoro čitav tim nakon pobede protiv Libereca...Evo sastava Crvene zvezde i Radnika...Crvena zvezda u Surdulici igra utakmicu Super lige koja je došla u neugodnom trenutku po tim imajući u vidu da se nalazi između dve utakmice Lige Evrope...Zbog toga je Dejan Stanković napravio...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda pobedila u Surdulici, Javor bolji od Radničkog

Izvor: Danas, 01.Nov.2020

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Surdulici domaći Radnik sa 4:1, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.