Zvezda izvisila, Moledo našao klub

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda izvisila, Moledo našao klub

Klub sa Marakane ostao bez najvećeg pojačanja

Zvezdin san o Rodrigu Moledu je kratko trajao. Brazilski štoper o kojem su na Marakani sanjali kao o najvećem pojačanju ove zime, ipak ne dolazi u Crvenu zvezdu pošto je dogovorio transfer u Panatinaikos.

Transfer još nije ozvaničen, ali iz Brazila i Grčke stižu uverenja da je posao dogovoren i da je Internasional pristao da proda Moleda slavnom grčkom klubu. Brazilci tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je posao završen, iz Panatinaikosa još ne daju nikakve zvanične potrvde, ali čini se da je transfer završen.

Moledo u PAO dolazi kao zamena za teško povređenog španskog štopera Serhija Sančeza koji je po svemu sudeći završio saezonu. Dolazak u Panatinaikos je potvrdio i igračev menadžer Žorž Mašado koji je pre nekoliko dana u Panatinaikos doveo i brazilskog napadača Mamutea.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.