Zvezda gostuje Napretku u Kruševcu

Izvor: RTS, 26.Sep.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda gostuje Napretku u Kruševcu

Lider šampionata Crvena zvezda igra u Kruševcu od 18.30 časova zaostali meč petog kola Superlige Srbije.
Derbi je "arhiviran", a ekipa Vladana Milojevića nastavlja takmičenje u domaćem prvenstvu gostovanjem Napretku u Kruševcu.

"Posle derbija nemamo mnogo vremena jer već idemo u Kruševac, ekipi koja nam je rezultatski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napravila dosta problema prošle sezone. Poštujemo Napredak, uvek je imao stabilnost. Sačuvao je tim, što znači da ima kontinuitet, pravio je dobre rezultate i može dosta da pokaže sa iskusnim trenerom kao što je Milorad Kosanović. Sigurno nas očekuje dobra i teška utakmica", rekao je Milojević je na konferenciji za medije.
Milojević je najavio određene promene u sastavu, zbog problema sa povredama.
Zvezda je i dalje prva sa 22 boda, uz meč manje, slede Radnički iz Niša i Partizan sa 20.
Odložena utakmica 5. kola Superlige između Napretka i Crvene zvezde igra se od 18.30 sati u Kruševcu. Meč nije odigran u prvobitno planiranom terminu, zbog učešća Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.