Milojević: Nije bilo kako treba u derbiju, preuzimam krivicu, okrenuli smo se Napretku

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: "Nije bilo kako treba u derbiju, preuzimam krivicu, okrenuli smo se Napretku"

Razgovor trenera Zvezde sa novinarima bio je u velikoj meri posvećen igri u derbiju, iako crveno-bele čeka teško gostovanje u Kruševcu.

Strasti posle "večitog" derbija se nisu ni malo smirile posle dva dana, ali Crvenu zvezdu sutra već očekuje teško gostovanje u Kruševcu. Vladan Milojević je preuzeo na sebe krivicu za izdanje svog tima protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana i rekao da se tim u potpunosti okrenuo narendom meču.

"Idemo posle derbija u Kruševac, već danas putujemo. Igramo protiv ekipa koja nam je prošle godine napravila dosta problema. Imamo mnogo respekta, imaju skoro isti tim, dakle, imaju kontinuitet, imaju trenera (Milorad Kosanović) koji je iskusni lisac, jedan od trenera čije iskustvo mnogo znači.

Čeka nas teška utakmica, Napredak je dobra ekipa, dobro radi, ima rezultate i ima šta da pokaže. Jako teška utakmica, jako teško gostovanje. Mi ćemo se pripremiti na najbolji način, a posle današnjeg treninga ćemo videti na koga možemo da računamo
", rekao je Milojević novinarima.

Zvezda protiv Partizana nije igrala kako se od nje očekivalo, pogotovo posle utakmice sa Napolijem, što trener ne krije.

"To je stvarno utakmica u kojoj ništa nije štimalo, a porediti utakmice Napolija i Salcburga sa ovom - to su po meni sasvim različite utakmice i nema mnogo toga u njima zajedničkog. Očigledno nije bilo kako smo očekivali i sigurno je moja odgovornost najveća, probaćemo to da ispravimo", rekao je Milojević.

Da li ste zabrinuti?

"Zabrinutost uvek postoji, ima je i kad smo imali dobre rezultate, jer uvek treba da poboljšate. Kroz priču i analizu smo stavili sve ad akta, to je iza nas. Utakmica u Kruševcu će da bude drugačija.

A zašto? To je pitanje koje uvek postoji. Ne bih voleo da više pričamo o Partizanu, ostavili smo to iza sebe. Neću izbeći da vam to kažem. Ima milion stvari koje smo zadržali za nas, to je bila takva utakmcia, ali je ad akta
", rekao je Milojević.

Stojiljković radi samostalno, a trener je rekao da Vujadin Savić "nastavlja terapiju", kao i da tim "ima problema" sa povredama, ali da će posle današnjeg treninga više znati.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Derbi je moja krivica, ali ta utakmica je ad akta

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je danas svu krivicu za lošu igru u "večitom" derbiju i naveo da utakmica sa Partizanom treba što pre da se zaboravi jer je raspored gust i sledi još važnih utakmica..."Nemamo mnogo vremena posle derbija i utakmica sa Partizanom je ad akta....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Milojević odmara petoricu startera - Ovo je Zvezdin sastav? (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 10:47

Aktuelni šampion Srbije potpuno je podbacio u 158. "večitom" derbiju ali je i pored slabe partije tim Vladana Milojevića uspeo da ostane neporažen. Bura zbog Zvezdinog izjednačujućeg gola još uvek se nije stišala, ali u taboru crveno-belih moraju da se okrenu narednim bitkama. ...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.