Zvezda dovela još dva košarkaša!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovela još dva košarkaša!

Crvena zvezda nastavlja sa dovođenjem košarkaša nakon skidanja suspenzije od strane FIBA.

Nakon što je juče potpisala ugovor sa Markom Kešeljom, Crvena zvezda je danas završila još dva pojačanja.

Ne, nije Đorđe Gagić kako su neki danas očekivali.

Crvena zvezda je završila nova dva pojačanja za narednu sezonu, dva visoka igrača od kojih se mnogo očekuje u budućnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Prvi je Nikola Jovanović, on je potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom, nekadašnji je član koledža "Južna Kalifornija USC". Ima 23 godine, pokušavao je da se nametne Detroitu i Lejkersima u Letnjoj ligi, ali mu to nije pošlo za rukom. Igra na poziciji centra ili krilnog centra.

Pored njega, ugovor je danas potpisao i Stefan Janković. Kanadski centar srpskog porekla je danas potpisao trogodišnji ugovor. On je krilni centar, uskoro puni 24 godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda dovela još dva košarkaša

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Jul.2017

Crvena zvezda nastavlja sa dovođenjem košarkaša nakon skidanja suspenzije od strane FIBA.Nakon što je juče potpisala ugovor sa Markom Kešeljom, Crvena zvezda je danas završila još dva pojačanja.Ne, nije Đorđe Gagić kako su neki danas očekivali.Crvena zvezda je završila nova dva pojačanja...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.