Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV POSAO: Crvena zvezda je upravo potpisala još dva pojačanja za Evroligu!

Crveno-beli su dobili još dva nova igrača ovog leta.

Posle Marka Kešelja koji je stigao juče, Crvena zvezda je danas potpisala još dvojicu.
Radi se o Nikoli Jovanoviću i Stefanu Jankoviću koji će u budućnosti nositi crveno-beli dres.
Kanadski krilni centar srpskog porekla, Stefan Janković, stiže iz NBA Letnje lige gde je nosio dres Majamija, a sa Zvezdom je potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trogodišnji ugovor. Janković je igrao za univerzitete Mizuri i Havaji, izborio se čak i za ugovor sa Majami Hitom, a veći deo prošle sezone je proveo u Razvojnoj ligi noseći dresove Su Folsa i Iri Bejhoksa.

(Izvor: YouTube/nbagleague)
Takođe je i Nikola Jovanović potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima, a za razliku od Jovanovića, svoje omladinske dane je ovaj momak proveo noseći dres Crvene zvezde. Jovanović je nastupao za čuveni koledž USC, protekle sezone je takođe igrao u Razvojnoj ligi, ali za Grand Rapidse, a upisao je i nekoliko nastupa za Detroit Pistonse.

(Izvor: YouTube/ScoutBasketball)
The post KAKAV POSAO: Crvena zvezda je upravo potpisala još dva pojačanja za Evroligu! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dovela još dva košarkaša!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2017

Crvena zvezda nastavlja sa dovođenjem košarkaša nakon skidanja suspenzije od strane FIBA...Nakon što je juče potpisala ugovor sa Markom Kešeljom, Crvena zvezda je danas završila još dva pojačanja...Ne, nije Đorđe Gagić kako su neki danas očekivali...Crvena zvezda je završila nova dva pojačanja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.