Zvezda dominantna, Vojvodina pripretila na kraju poluvremena (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dominantna, Vojvodina pripretila na kraju poluvremena (video)

Aktuelni šampion na dobrom putu da uveća bodovnu prednost u odnosu na Partizan.

Završeno je prvo poluvreme na ''Marakani'', gde Crvena zvezda vodi protiv Vojvodine sa 1:0, u derbiju 22. kola Linglong Superlige Srbije.

Vodeči gol za crveno-bele postigao je El Fardu Ben u 18. minutu meča. Željko Gavrić je sa leve strane ubacio loptu u kazneni prostor na suprotnu stranu ka Benu, a on pogađa bliži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugao gola golmana Rockova - 1:0.

Četiri minuta kasnije Milan Pavkov je mogao da duplira vođstvo, bila je to izvanredna prilika posle saradnje sa Veljkom Nikolićem, ali ovoga puta Rockov izlazi kao pobednik.

Nastavila je Zvezda sa inicijativom i napadima, a u 31. minutu još jednom na delu odlična saradnja Bena i Gavrića, ovoga puta šutira mladi krilni fudbaler crveno-belih, ali stativa spasava goste.

Tek u poslednjim trenucima prvog poluvremena, Vojvodina je opasno pripretila, kada je Bojić lepo proigrao Đuričića, ovaj je umakao Rodiću, ali iskosa sa desne strane nije uspeo da savlada Borjana.

-

Gavric najbolji igrac u #fkcz, decko sabija kako igra. Kad se samo setim love date za Van la Paru...

Nikolic takodje dosta dobar.

Da se prekine konacno sa mantrom o mladim i neiskusnim klincima. Momci igraju ozbiljan fudbal.

— Incognito ⭐⭐⭐ (@csi_nick1) February 22, 2020 -

Gol, stativa, jos 3 sanse, vise nego dovoljno za prvo poluvreme! #fkcz

— Marko Lazarevic (@MareRedStar) February 22, 2020 -

Kada vidim Nikolića i Gavrića kako igraju više sam nego siguran da smo veliku grešku napravili prodajom braće Ilić,Terzića itd itd #fkcz

— Okrenem se-Batistuta (@nemacozaklikere) February 22, 2020 -

Tražiš krilo dve godine, dovedeš 6,7 igrača na tim pozicijama, i onda tek se onda setiš da takvog već imaš i da je bolji od svih koje si doveo za klasu ili dve. Svaka čast iskreno. Bolje ikad nego nikad itd #fkcz

— Cono (@ZvezdaCrvenaole) February 22, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vatromet na ''Marakani'', novi Zvezdin evrogol!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020

Na početku drugog dela sezone, crveno-beli ređaju prelepe golove...Crvena zvezda je veoma blizu pobede nad Vojvodinom u derbiju 22. kola Linglong Superlige, pošto sredinom drugog poluvremena vodi sa 2:0...Prvo poluvreme obeležio je gol El Fardu Bena iz 18. minuta, a u nastavku Zvezda ne samo da je...

Nastavak na Sportske.net...

EL FARDU BEN: Stanković je bio ljut posle meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020

Crvena zvezda u derbiju kola bolja od Vojvodine...Beogradski crveno-beli uspeli su da pobede novosadske crveno-bele u Beogradu u derbiju 22. kola, a Vojvodinu je u prvom poluvremenu načeo El Fardu Ben svojim 10. golom u sezoni...Reprezentativac Komorskih ostrva još jednom je pokazao koliko znači u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.