Partizan u Senti, Stanković debituje u Superligi

Izvor: RTS, 22.Feb.2020, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Senti, Stanković debituje u Superligi

U 22. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Partizana igraju u Senti sa TCS-om, dok će Crvena zvezda igrati sa Vojvodinom na stadionu Rajko Mitić.
U derbiju kola sastaju se Crvena zvezda i Vojvodina.

Dejan Stanković će "debitovati" kao trener na stadionu Rajko Mitić u Superligi Srbije protiv Novosađana, koje predvodi Nenad Lalatović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan u Senti gostuje ekipi TSC iz bačke Topole sa željom da pobedom zadrži korak u odnosu na lidera.
Od ostalih mečeva izdvaja se meč Radničkog i Čukaričkog u Nišu. Rad će na Banjici dočekati Napredak, Mačva putuje u Surdulicu, a Proleter čeka Inđiju.
Dva duela na programu su danas, Voždovac čeka Spartak, a u lokalnom derbiju sastaju se Javor i Mladost.
Superliga 22. kolo:
Petak: Voždovac - Spartak 2:3, Javor - Mladost 1:2
Subota:
TSC - Partizan (16.00), Proleter - Inđija (16.00), Rad - Napredak (16.00), Radnički - Čukarički (16.00), Radnik - Mačva (16.00), Crvena zvezda - Vojvodina (18)
Tabela:
Crvena zvezda 58
Partizan 47
Vojvodina 45
Čukarički 30
TSC 37
Voždovac 35
Radnički 33
Spartak 32
Mladost 31
Napredak 25
Javor 21
Proleter 20
Radnik 19
Inđija 15
Mačva 11
Rad 11
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najprijatnije iznenađenje i Partizan na O2.TV

Izvor: B92, 22.Feb.2020

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi TSC-a, u okviru 22. kola Linglong Superlige Srbije...Izabranici Sava Miloševića pokušaće da stignu do druge pobede posle zimske pauze i tako nastave poteru za najvećim rivalom Crvenom zvezdom...Partizanu posao neće biti nimalo lak, pošto ih očekuje jedan od najboljih...

Nastavak na B92...

Deki Stanković svim silama u derbiju, ovo je Lalatovićev odgovor (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020

Trener Zvezde ništa ne prepušta slučaju...Iako mu je ovo tek druga zvanična utakmica na klupi Crvene zvezde, Dejan Stanković već ima idealnu postavu, u kojoj je jedino pitanje da li će u ššicu biti Boaći ili Pavkov...Danas ni te dileme nije bilo, pošto je Boaći povređen, Pavkov je bio siguran...

Nastavak na Sportske.net...

Stanković kritikuje: ''Sa strahom se ne igra fudbal, treba imati onu stvar!''

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je nezadovoljan igrom svojih fudbalera uprkos večerašnjoj pobedi nad Vojvodinom i istakao da ekipa mora još mnogo da radi da bi izgledala kako on želi...Zvezda je na svom stadionu pobedila Vojvodinu rezultatom 2:0, u 22 kolu Super lige Srbije..."Moram...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.