Vatromet na Marakani, novi Zvezdin evrogol!

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatromet na ''Marakani'', novi Zvezdin evrogol!

Na početku drugog dela sezone, crveno-beli ređaju prelepe golove.

Crvena zvezda je veoma blizu pobede nad Vojvodinom u derbiju 22. kola Linglong Superlige, pošto sredinom drugog poluvremena vodi sa 2:0.

Prvo poluvreme obeležio je gol El Fardu Bena iz 18. minuta, a u nastavku Zvezda ne samo da je duplirala vođstvo, nego ima i igrača više na terenu.

U 61. minutu isključen je Gemović zbog drugog žutog kartona, a samo pet minuta kasnije Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koristi prednost igrača više na terenu.

U prošlom kolu videli smo evrogol Njegoša Petrovića na Banovom brdu, a ovoga puta nešto slično uradio je Marko Gobeljić, koji je sa oko 25 metara sjajno iskoristio slobodan prostor koji mu se ukazao i loptu je smestio uz desnu stativu gola golmana Rockova - 2:0.

Dok je Gobeljić slavio gol, na Severu je počeo vatromet...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.