Zvezda čuva sećanje na Jagodu (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čuva sećanje na 'Jagodu' (foto)

Predstavnici KK Crvena zvezda mt:s posetili su danas grob tragično stradalog Marka Ivkovića i položili cveće na godišnjicu smrti momka koji je ubijen u Istanbulu.

Danas se navršava tri godine od smrti Marka Ivkovića 'Jagode', navijača Crvene zvezde koji je stradao u Istanbulu uoči početka košarkaške utakmice Galatasaraj - Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezda Telekom.

Tim povodom predstavnici KK Crvena zvezda mt:s danas du obišli grob tragično stradalog mladića i položili cveće, a na zvaničnom klupskom sajtu navodi se da će klub u budućnosti na svaki način čuvati sećanje na Marka.

Osim memorijalnog košarkaškog turnira navijača koji se tradicionalno održava svake godine u dvorani "Basket City", počev od februara 2016, svake godine kvalifikacioni juniorski turnir Evrolige ANGT tradicionalno nosi ime "Marko Ivković".

Predstavnici KK Crvena zvezda mts obišli grob Marka Ivkovića. 🍓ŽIVIŠ! pic.twitter.com/VgHh3olR09

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) November 21, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zvezdi ne zaboravljaju Marka Ivkovića

Izvor: Mondo, 21.Nov.2017

Predstavnici KK Crvena zvezda mts obišli grob svog navijača ubijenog pre tri godine u Istanbulu...Foto: MONDO/Stefan Stojanović.."Jagoda, živiš!", slogan je kojim navijači Crvene zvezde odaju počast Marku Ivkoviću, mladiću ubijenom u Istanbulu uoči košarkaške utakmice Galatasaraj - Zvezda...Ovog...

Nastavak na Mondo...

Veliki čovek Čarls Dženkins! Današnjim gestom impresionirao ''Delije''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2017

Ne samo da mu je Zvezda prirasla srcu, već i još više od toga....Na dan kada se Crvena zvezda i njeni navijači sećaju tragično nastradalog Marka Ivkovića, koji je ubijen u Istanbulu pre tri godine, tim povodom se danas oglasio i bivši košarkaš crveno-belih Čarls Dženkins...On je na Tviteru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.