Zvezda: Zauvek ćemo čuvati sećanje na Marka Ivkovića

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Zauvek ćemo čuvati sećanje na Marka Ivkovića

Predstavnici košarkaškog kluba Crvena zvezda na trogodišnjicu smrti Marka Ivkovića položili su danas cveće na grob ubijenog navijača.

Marko Ivković je ubijen 21. novembra 2014. godine u napadu na grupu navijača Zvezde u Istanbulu uoči meča Galatasaraja i Crvene zvezde u Evroligi, a sahranjen je tri dana kasnije na Bežanijskom groblju.

- Marko Ivković Jagoda ubijen je ubodima nožem na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << današnji dan 2014. godine, u unapred pripremljenoj zasedi na ulicama Istanbula. Crvena zvezda će na svaki način čuvati sećanje na Marka - navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Crvena zvezda od tada tradicionalno održava memorijalni košarkaški turnira navijača kao sećanje na Ivkovića, treći po redu održan je prošlog vikenda, a od februara 2016. kvalifikacioni juniorski turnir Evrolige u hali "Basket Siti" nosi ime "Marko Ivković".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda: Zauvek ćemo čuvati sećanje na Marka

Izvor: B92, 21.Nov.2017

Predstavnici košarkaškog kluba Crvena zvezda na trogodišnjicu smrti Marka Ivkovića položili su cveće na grob ubijenog navijača...Marko Ivković je ubijen 21. novembra 2014. godine u napadu na grupu navijača Zvezde u Istanbulu uoči meča protiv Galatasaraja u Evroligi, a sahranjen je tri dana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.