Zvezda BRILJIRA u Kelnu, Delije blistaju od sreće! Ko je mašina, ko je Ibra,  a ko brzi voz? (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda BRILJIRA u Kelnu, Delije blistaju od sreće! Ko je ''mašina'', ko je ''Ibra'', a ko ''brzi voz''? (video)

Zvezda posle 45 minuta igre u Kelnu ima potpuno zasluženo vođstvo, domaći gotovo da nisu ni pripretili. Golčina Rićmonda Boaćija!

Prvo poluvreme je u potpunosti pripalo Crvenoj zvezdi, koja vodi 1:0, a prema prikazanoj igri, njeno vođstvo je moglo da bude i ubedljivije.

Mogla je Zvezda do vođstva već u sedmom minutu prvog poluvremena, Kanga je izbio sam ispred golmana Horna, doduše iskosa sa desne strane i kada su mnogi ''videli'' loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u golu, ona je završila pored stative.

Par minuta kasnije, Nemanja Radonjić je protutnjao po levoj strani, ušao u kazneni prostor, ali je izostao završni pas, domaći su se nekako odbranili.

Zvezda je i u narednom periodu kontrolisala dešavanja na terenu, disciplinovano je igrala u defanzivi, ne dozvoljavajući ekipi Kelna da stvori ijednu ozbiljniju priliku.

A na drugoj strani, u 26. minutu meča, još jedna odlična prilika. Ovoga puta pripremio ju je Filip Stojković, koji je sa desne strane centrirao za Boaćija, a Zvezdin napadač je šutirao glavom, ali je bio neprecizan.

Minut kasnije i Kanga je okušao svoj udarac sa dvadesetak metara, ali pravo u Horna.

Sve je to bio uvod u golčnu Rićmonda Boaćija, u 30. minutu meča. Sjajno je prihvatio loptu na dvadesetak metara od gola, a onda se okrenuo, raspalio i smestio je u gornji desni ugao - 0:1!!! Zvezda vodi, potpuno zasluženo!!!

Jedino što je tokom prvog poluvremena pomalo nerviralo navijače Crvene zvezde jeste to što se Kanga u par navrata odlučio za udarce ka golu, iako je možda imao i boljih rešenja u tim situacijama.

Tek u poslednjim trenucima prvog poluvremena Jojić je ozbiljno pripretio golu Zvezde sa dvadesetak metara, ali je lopta prohujala pored stative.

U prilogu pogledajte reakcije Zvezdinih pristalica na Tviteru tokom prvog poluvremena.

--

Watch Richmond Boakye Fantastic Goal vs FC Koln (0-1) https://t.co/3iRSzEl47N

— WF Productions (@productionsWF) September 28, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gde je stala Zvezda, nastavlja Partizan! ''Grobari'' oduševljeni! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017

Sjajno poluvreme crno-belih, iako bez pomoći navijača u Humskoj. Moglo je i ubedljivije!..Maestralno poluvreme Partizana protiv prvog favorita u Grupi B, ekipe kijevskog Dinama...Crno-beli vode golovima Ožegovića i Tavambe, a gosti su u finišu prvog poluvremena imali i mnogo sreće kada je Koval...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.