Gde je stala Zvezda, nastavlja Partizan! Grobari oduševljeni! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je stala Zvezda, nastavlja Partizan! ''Grobari'' oduševljeni! (video)

Sjajno poluvreme crno-belih, iako bez pomoći navijača u Humskoj. Moglo je i ubedljivije!

Maestralno poluvreme Partizana protiv prvog favorita u Grupi B, ekipe kijevskog Dinama.

Crno-beli vode golovima Ožegovića i Tavambe, a gosti su u finišu prvog poluvremena imali i mnogo sreće kada je Koval sa gol linije izvukao loptu koju su mnogi već videli u golu.

Borba se rasplamsala od 17. minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Prvo je Suma kreirao lepu akciju posle koje je Everton ušao u kazneni prostor, šutirao sa nekih 14 metara, ali je njegov pokušaj izblokiran.

Usledila je kontra gostiju i pokušaj Kraveca sa dvadesetak metara iskosa sa desne strane, ali je Vladimir Stojković bio na visini zadatka.

Tri minuta kasnije još jedna obećavajuća akcija Partizana, opet ju je Suma kreirao, ovoga puta u saradnji sa Jankovićem koji je uputio loptu na levu stranu ka usamljenom Nemanji G Miletiću, on je uputio oštar centaršut po zemlji, ali  su domaći izblokirali taj pokušaj i otklonili opasnost od svog gola.

Ali, najbolju priliku od početka meča imali su Kijevljani u 25. minutu, kada je posle kiksa odbrane crno-belih na levoj strani Gonzales izbio oči u oči sa Stojkovićem, ali se naš najbolji golman fenomenalno postavio i nogom izbio tu loptu u polje.

Četiri minuta kasnije sjajna minijatura Milana Radina, koji je najpre oduzeo jednu loptu na sredini, a onda se probio nadomak šesnaesterca gde je fauliran. Suma je odlično izveo slobodan udarac, ali je lopta prohujala pored desne stative golmana Kovala.

To je bila najava onoga što je usledilo u 34. minutu!

Nemanja Miletić je iz auta uposlio usamljenog Tavambu na levoj strani, Kamerunac je ''otresao'' Domagoja Vidu, a onda uposlio Ožegovića koji ovu priliku ne propušta - Koval je nemoćan, 1:0 za Partizan.

-

-

Usledio je kraći pritisak gostiju, par opasnih prekida, a onda u 42. minutu još jedna sjajna akcija Sume, asistencija za Tavambu, a Kamerunac je majstorski završio ovaj napad Partizana i naterao Kovala da još jednom izvadi loptu iz mreže - 2:0.

-

-

Treba naglasiti i da je sve počelo od odlične reakcije Evertona koji je osvojio loptu, posle čega je usledila akcija Suma-Tavamba.

-

Mogu reci da Suma izgleda mnogo sigurnije sa loptom sada... Ne bezi mu i lepo je zadrzava #FKP

— Srđan Obarčanin (@srdjanobarcanin) September 28, 2017
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leandre razgrće i meće (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2017

Kamerunac blista protiv Dinama u Humskoj....Jeste da nema publike na stadionu u Humskoj, ali Partizanovo prvo poluvreme protiv Dinama iz Kijeva pesma je za uši i melem za oči svih Grobara! Posle prvih 45 minuta crno-beli imaju velikih 2:0, potpuno kontrolišu utakmicu i ako ovako nastave sigurno će...

Nastavak na MozzartSport.com...

SVIMA JE PREKO GLAVE: Ožegovićeva ruka je vrhunac niza gluposti koje se dešavaju Partizanu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2017, 18:54

Mnogi su ruku Ognjena Ožegovića uporedili sa potezima Zdravka Kuzmanovića i Nemanje Vidića na Mundijalu u Južnoj Africi, ali je Partizan ‘pobednik’ kada se radi o glupostima u ključnim utakmicama.. . – Ovo je skandalozno! – vikali su mnogi iz lože stadiona Partizana po završetku meča...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.