Zapalio se otvoreni autobus sa Zvezdinim fudbalerima

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se otvoreni autobus sa Zvezdinim fudbalerima

Autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu, gde su navijači nastavili sa proslavom osvajanja titule šampiona, zapalio se na putu kod Autokomande.

Fudbaleri su izašli iz autobusa koji gori između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice ka autoputu i Južnom bulevaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
U otvorenom turističkom autobusu u kojem su bili, tokom puta fudbaleri su sve vreme držali upaljene baklje.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona "Rajko Mitić", posle utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i praćeni sa više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save.

Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pesmom "titulu da slavimo", a nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku.

Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cele rute su se palile baklje, što među navijačima, što među fudbalerima.

Proslava je trebalo da bude nastavljena i kod Hrama Svetog Save, a da se zatim povorka navijača uputi ka Kalemegdanu i spomeniku Pobednik.

Zvezda je u poslednjem kolu Superlige Srbije savladala je Voždovac rezultatom 5:1 (2:0), iako je titulu šampiona obezbedila pre tri nedelje.

Spektaklu proslave na stadionu prisustvovalo je 35.000 navijača.

Nakon završetka utamice, navijači su se u povorci uputili ka Hramu, a autobus sa igračima krenuo je zajedno s njima.

Policija i Žandarmerija je zatvorila okolne ulice, oko Autokomandi i na trasi ka centru grada gde je predviđen nastavak slavlja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umalo tragedija umesto proslave! Zapalio se Zvezdin autobus, fudbaleri iskakali iz vozila, izbio veliki požar! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2018

Otvoreni autobus sa fudbalerima Crvene zvezde zapalio se večeras na Auto komandi prilikom proslave šampionske titule.....Ogromni dim i vatra stvorili su se u autobusu kada se zapalio u delu kod motora, a kako se pretpostavlja zbog korišćenja pirotehničkih sredstava.......Reagovali su vatrogasci...

Nastavak na BKTV News...

VIDEO: Zapalio se autobus sa Zvezdinim fudbalerima, bez povređenih

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2018, 09:15

Autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu, zapalio se sinoć kod Autokomande, a u incidentu nije bilo povređenih...Fudbaleri su izašli iz otvorenog turističkog autobusa koji se zapalio između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.