Zakazano suđenje Džoniju Mijailoviću

Izvor: Mondo, 26.Sep.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazano suđenje "Džoniju" Mijailoviću

Drugi osnovni sud zakazao je za oktobar početak suđenja bivšem fudbaleru Crvene Zvezde Nikoli Mijailoviću (34) zbog optužbi za nelegalnu gradnju akva parka na Adi Ciganliji.

Foto: MN Press

Suđenje je zakazano za 11. oktobar u 11 časova, rekla je za Tanjug portparol suda Danijela Bogdanović.

Mijailović je bio uhapšen 18. avgusta, a dve sedmice kasnije tužilaštvo je sudu dostavilo optužni predlog protiv njega, nakon čega je i pušten >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz pritvora da se brani sa slobode.

Tužilaštvo Mijailovića tereti za krivično delo građenje bez građevinske dozvole.

Za to delo Krivični zakonik Srbije predviđa i zatvorsku kaznu koja se u zavisnosti od preduzetih radnji kreće od tri meseca do čak osam godina zatvora, kao i novčanu kaznu čija visina tim zakonom nije opredeljena.

Mijailović je inače na saslušanju negirao krivicu tvrdeći da mu je posao potpuno legalan.

Gradiliste se nalazi na makiškoj strani, neposredno iza parkinga, na površini od 4.000 kvadratnih metara.

Mijailović je nedavno za MONDO rekao da je ceo posao legalan:

"Uredno sam prošao tender za tobogan i prateći program. Uložio sam više od milion evra u projekat, plaćam mesečno za zakup. Stvarno ne znam zašto je nastao problem. Tu su predviđeni bazeni sa toboganom i te priče da je to zemljište za privremeni objekat je netačno", rekao je za MONDO Mijailović.

Opširnije o ovoj temi pročitajte u reportaži MONDA
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Ada

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bivšem fudbaleru počinje suđenje za nelegalnu gradnju

Izvor: Blic, 26.Sep.2016

Drugi osnovni sud zakazao je za oktobar početak suđenja bivšem fudbaleru Crvene Zvezde Nikoli Mijailoviću (34) zbog optužbi za nelegalnu gradnju akva parka na Adi Ciganliji, rekla je Tanjugu portparol suda Danijela Bogdanović...Suđenje je zakazano za 11. oktobar u 11 časova, rekla je za Tanjug...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.