Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 13:03

Zagorčić na Ludogorecovom putu ka rekordu: Orlovi daju gol 50. put zaredom?

Najzanimljviji susret 8. kola prvenstva Bugarske igra se u Ovči kupel

Jedan od rivala Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope blizu je velikog dostignuća. Ludogorec će danas pokušati da produži niz prvenstvenih duela na kojima je postigao gol i približi se rekordu Levskog. Naime, tim iz Razgrada, koji će 30. septembra da dočeka beogradske crveno-bele u sklopu 2. runde Grupe F drugorangiranog kontinentalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << takmičenja, cilja na gostovanju Slaviji 50. vezani susret na kojem je barem jednom zatresao mrežu.

U proteklom periodu Orlovi su zabeležili 34 pobede, devet remija i šest poraza uz gol-razliku 116:48. Ovih 49 utakmica su samo za dve manje od rekorda koji je Levski postavio u periodu od 25. novembra 1970. do 25. juna 1972. godine.

19.30: (5,40) Slavija (3,70) Ludogorec (1,60)

Poslednji put u bugarskom prvenstvu Ludogorec nije postigao gol protiv CSKA Sofije. To se dogodilo u decembru 2019. godine, kada je sudar završen 0:0.

Još jedna zanimljiva činjenica je da će Ludogorec, ako danas i u narednom kolu protiv Boteva iz Vrace zatrese mrežu, biti u prilici da u sudaru sa Levskim ispiše novi rekord. No, prva prepreka ka tom cilju je Slavija, koja je trećeplasirana na tabeli i jedno od najprijatnijih iznenađenja od početka kampanje.

-------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------------

Pošto su se prošle sezone borili za opstanak, Beli izgledaju radikalno transformisani i do sada su radili više nego dobro. Tim Zlatomira Zagorčića ima četiri pobede, dva remija i poraz i definitivno je stekao samopouzdanje posle dobrih partija. Sada, međutim, šampion Ludogorec stoji na putu ekipi iz Sofije, i to je najteža moguća prepreka.

Četa Valdasa Dambrauskasa stiže u Ovču kupel posle talasa dobrih partija. Orlovi u šampionatu imaju pet pobeda iz isto toliko odigranih mečeva, danas mogu na čelo tabele iako zaostaju dve utakmice u odnosu na Botev iz Plovdiva. U poslednjem odigranom duelu Ludogorec je izborio remi na startu grupne faze Lige Evrope protiv Midtjilanda u Danskoj (1:1).

BUGARSKA 1 - 8. KOLO

Petak

Carsko Selo - Lokomotiva Plovdiv 0:2 (0:0)

Arda - Pirin 3:0 (2:0)

Botev Plovdiv - Beroe 2:1 (0:0)

Subota

Černo More - Lokomotiva Sofija 1:1 (1:0)

Levski - CSKA 1948 Sofija 0:0

Nedelja

17.15: (6,75) Botev Vraca (4,00) CSKA Sofija (1,47)

19.30: (5,40) Slavija (3,70) Ludogorec (1,60)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.