Za Zvezdu nema opuštanja

Izvor: RTS, 28.Sep.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Zvezdu nema opuštanja

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković raduje se što će njegova ekipa posle tri teška gostovanja u Novom Pazaru, Kuli i Nišu protiv Smedereva ponovo igrati na Marakani.

"Pobeda nam je prioritet i ne smemo sebi da dozvolimo opuštanje. Ova utakmica je umetnuta između nekoliko teških gostovanja i u ovom trenutku je najteža za nas, iz nekoliko razloga. Bitno je da nastavimo pobednički niz, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da svi očekuju laganu utakmicu i pobedu, a ja sam uveren da uopšte neće biti laka. Radujemo se povratku na Marakanu, rekao je Janković na konferenciji za medije.

On je dodao da ekipu Smedereva ne poznaje dovoljno dobro.

"Znam da imaju čvrstu odbranu. Ne treba nikoga potceniti, ali ni preceniti. Mi postavljamo prioritete, a to je u ovom trenutku pobeda. Nikada se ne zna kad će naići bolji tim, zato igramo , a golovi će doći po inerciji. Ne smemo da dozvolimo sebi opuštanje. Uvek radimo sa istim entuzijazmom", poručio je Janković:

Janković je prokomentarisao i nešto slabije partije Darka Lazovića i Filipa Mladenovića na poslednjih nekoliko mečeva.

"To je posledica novinskih tekstova o ekstra talentimna. Mladi su, nije strašno ako malo popuste. Lazović je u Nišu pao posle promašenog zicera, a Mladenović je malo i umoran, jer igra bez odmora. Ali, biće sve u redu, uveren sam", zaključio je trener Crvene zvezde.

Utakmica sedmog kola šampionata Srbije između Crvene zvezde i Smedereva igra se u subotu od 19 sati na Marakani.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Janković: Moramo da pobedimo Smederevo

Izvor: NaDlanu.com, 29.Sep.2012, 00:03

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković kazao je da njegova ekipa ne sme sebi da dozvoli opuštanje pred duel sa Smederevom i da očekuje da crveno-beli nastave pobednički niz u prvenstvu Srbije... "Pobeda nam je prioritet i ne smemo sebi da dozvolimo opuštanje. Moramo uvek da radimo sa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.