Читај ми!

Za Zvezdu nema opuštanja

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković raduje se što će njegova ekipa posle tri teška gostovanja u Novom Pazaru, Kuli i Nišu protiv Smedereva ponovo igrati na Marakani.

"Pobeda nam je prioritet i ne smemo sebi da dozvolimo opuštanje. Ova utakmica je umetnuta između nekoliko teških gostovanja i u ovom trenutku je najteža za nas, iz nekoliko razloga. Bitno je da nastavimo pobednički niz, mislim da svi očekuju laganu utakmicu i pobedu, a ja sam uveren da uopšte neće biti laka. Radujemo se povratku na Marakanu, rekao je Janković na konferenciji za medije.

On je dodao da ekipu Smedereva ne poznaje dovoljno dobro.

"Znam da imaju čvrstu odbranu. Ne treba nikoga potceniti, ali ni preceniti. Mi postavljamo prioritete, a to je u ovom trenutku pobeda. Nikada se ne zna kad će naići bolji tim, zato igramo , a golovi će doći po inerciji. Ne smemo da dozvolimo sebi opuštanje. Uvek radimo sa istim entuzijazmom", poručio je Janković:

Janković je prokomentarisao i nešto slabije partije Darka Lazovića i Filipa Mladenovića na poslednjih nekoliko mečeva.

"To je posledica novinskih tekstova o ekstra talentima. Mladi su, nije strašno ako malo popuste. Lazović je u Nišu pao posle promašenog zicera, a Mladenović je malo i umoran, jer igra bez odmora. Ali, biće sve u redu, uveren sam", zaključio je trener Crvene zvezde.

Utakmica sedmog kola šampionata Srbije između Crvene zvezde i Smedereva igra se u subotu od 19 sati na Marakani.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара