Janković: Moramo da pobedimo Smederevo

Izvor: NaDlanu.com, 29.Sep.2012, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Moramo da pobedimo Smederevo

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković kazao je da njegova ekipa ne sme sebi da dozvoli opuštanje pred duel sa Smederevom i da očekuje da crveno-beli nastave pobednički niz u prvenstvu Srbije.

"Pobeda nam je prioritet i ne smemo sebi da dozvolimo opuštanje. Moramo uvek da radimo sa istim entuzijazmom. Utakmica sa Smederevom dolazi između nekoliko teških gostovanja. Radujemo se povratku na 'Marakanu' i želimo da ostavimo lep utisak, ali utakmica neće biti laka >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kao što mnogi očekuju", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde. On je dodao da Nikola Maksimović ima problem sa povredom, kao i da se Milan Jovanović još nije potpuno oporavio. Zvezda je sezonu u Super ligi počela remijem sa Radom, posle čega su usledile četiri pobede, dok je Smederevo u donjem delu tabele sa četiri remija i dva poraza, uz samo dva postignuta gola. "Igramo protiv iskusnog tima, koji zna kako da dođe do rezultata, međutim, naši ciljevi su jasni - Crvena zvezda bez obzira gde i sa kim igra, uvek ide na pobedu", istakao je Janković. Utakmica sedmog kola Super lige između Zvezde i Smedereva igraće se sutra u Beogradu, od 19.00. Crveno-beli će potom u sredu, 3. oktobra, igrati odloženu utakmicu prvog kola, protiv Javora u Ivanjici. Beta
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.