Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2020, 23:31

ZVEZDA PORAŽENA OD MAKABIJA: Crveno-beli nakon velike borbe pali u Tel Avivu! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Makabija u meču 12. kola Evrolige rezultatom 81:76.
The post ZVEZDA PORAŽENA OD MAKABIJA: Crveno-beli nakon velike borbe pali u Tel Avivu! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO-BELI NISU USPELI: Hrabra Zvezda PORAŽENA u Tel Avivu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020

Duel 12. kola...Makabi je u Tel Avivu dočekao Crvenu zvezdu u 12. kolu košarkaške Evrolige. Sjajan meč je završen pobedom domaćina rezultatom 81:76 (23:20, 18:18, 15:17, 25:21), ali hrabri Beograđani su mogli da prođu i bolje i ne bi bilo ne zasluženo da su slavili i izabranici Saše Obradovića...Zvezda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OBRADOVIĆ NAKON NEUSPEHA U TEL AVIVU: Velika šteta, jer smo imali priliku

Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2020, 10:10

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u neizvesnoj završnici u Tel Avivu od Makabija rezultatom 81:76 u meču 12.kola Evrolige.. The post OBRADOVIĆ NAKON NEUSPEHA U TEL AVIVU: Velika šteta, jer smo imali priliku appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.