Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 20:48

Makabi bolji od Zvezde u Izraelu

Košarkaši Crvene zvezde igraju u Tel Avivu protiv Makabija u meču 12. kola Evrolige.
Pred ovaj duel Zvezda je na skoru 4-7, dok je domaćin Makabi nešto lošiji i ima 3-8.

Ipak, to ne zavarava trenera srpskog tima Sašu Obradovića.
"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja ne zaslužuje da se nalazi tu gde jeste trenutno. Izgubili su nekoliko utakmica na samom kraju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na jednu loptu. Tim koji je napravljen u najmanju ruku da bude u TOP 8, sada su i kompletni. Di Bartolomeo i Omri Kaspi su se vratili u tim. Glavna poluga tima je svakako bekovska linija u kojoj su Vilbekin, kao jedan od najboljih plejmejkera Evrope, Ilajdža Brajant i Doson", rekao je Obradović uoči meča i dodao:
"Mogu da dobiju svakoga, daću primer utakmice sa Žalgirisom, način na koji su ih pretrčali i brzo dolazili do realizacije. To je sigurno jedan od ključeva - kontrola u igri i balans koji moramo da pronađemo", zaključio je trener Zvezde.
Duel između Makabija i Crvene zvezde igra se od 20.05, uz tekstualni prenos na našem portalu.
 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poluvreme u Tel Avivu - ''Delije'' kritikuju, ali Zvezda ima aktivan rezultat (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020

U senci Zvezdinog prolaska u narednu fazu fudbalske Lige Evrope, važan meč u Evroligi igraju i Zvezdini košarkaši...Posle prvog poluvremena u Tel Avivu, Makabi protiv Crvene zvezde vodi sa 41-38...Zvezda je nešto bolje započela meč, tokom većeg dela prve četvrtine imala blagu prednost, ali pred...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.