Izvor: JUGpress.com, 04.Dec.2020, 11:04

Košakaši “Zdravlja” iz Čačka pevajući

LESKOVAC

Košarkaška ekipa „Zdravlja“ na najbolji mogući način je ostavila izolociju zbog korone iza sebe, pobedom u u odloženoj utakmici 7. kola Druge lige Srbije grupa Jug, jer su savladali u Čačku ekipu Železničara rezultatom 67:70 (18:19, 21:16, 17:13, 11:22). Utakmicu je odlikovala neizvesnost, a ekipe su se semnjivale u vođstvu. Najpre je su gosti imali prednost, U prvoj četvrtini košarkaši Zdravlja su imali prednost, ali je ipak domaća ekipa vodinla na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << druge četvrtine (18:19). U ovom periodu igre „Železničar“ je imamo i 14 poena prednosti, ali se na odmor otišlo sa podnošljivih 39:35. U drugom delu igre ponovo bolja igra domaćina, nakon treće četvrtine 56:48. U poslednjoj četvrtini Leskovčani sjajnom igrom, pre svega u odbrani, dolaze do

veoma važne pobede – 67:70.

Za ekipu Zdravlja su igrali: D. Jović 12, Jovanović 11, Stojković 5, Petković 14 (9 skokova), Bjelak 9 (15 skokova), Radivojević 9, Pejović 6 (8 skokova), Ilić, Tešović 4, Đ. Jović.

Nakon 7. kola „Zdravlje“ je na čelu tabele, kao jedina ekipa koja ima skor od pet pobeda i dva poraza, „gužvu“ na vrhu tabele čine ekipe „Železničara“, „Konstantina“, „Klika“ i „Fer pleja“ sa četiri pobede i tri poraza. U 8. kolu u Leskovac stiže ekipa „Fer pleja“ iz Niša.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.