ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA: Mogao bi da ode u Rusiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2022, 19:04

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA: Mogao bi da ode u Rusiju (FOTO)

Nije uspeo da se izbori za status na pripremama.

Pokušavala je Crvena zvezda u ovom prelaznom roku da iz Sočija dovede prvo Mateu Kasijera, a zatim i Rodrigaa, ali nije uspela u tome. Ipak, kako stvari stoje ova dva kluba će ipak poslovati u letnjem prelaznom roku, ali će Soči zapravo dovesti igrača crveno-belih.

Kako prenose ruski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji, Soči je zainteresovan za 18-godišnjeg napadača crveno-belih Aleksandra Kahvića koji je postao poznat široj javnosti posle odličnih igara na prošlogodišnjem Turniru prijateljstva na Zlatiboru kada je bio najbolji strelac.

Kahvić je imao bitnu ulogu u omladinskom timu Zvezde, a početkom sezone je prosleđen u Grafičar sa kojim je prošao kompletne pripreme, ali čini se da nije uspeo da se izbori za status pored iskusnog Andrije Kaluđerovića i Matije Bubnja. Soči to želi da iskoristi i probaće da dovede momka visokpog 192 centimetra u svoje redove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.