Izvor: Pančevac-online.com, 16.Jul.2023, 21:35

ZVEZDA NAGRADU IZ RUSIJE OD 50.000 EVRA DONIRA NARODNIM KUHINJAMA NA KOSMETU: Želimo da sačuvamo naše Kosovo

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je večeras da će novčanu nagradu od 50.000 evra za osvajanje turnira u Sankt Peterburgu donirati Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji. „Uspesi Crvene zvezde su podvizi za dobrobit srpskog naroda, uvek je tako bilo i biće. Odlučili smo da nagradu povodom osvajanja “Pari kupa” u Sankt Peterburgu u celosti […] The post ZVEZDA NAGRADU IZ RUSIJE OD 50.000 EVRA DONIRA NARODNIM KUHINJAMA NA KOSMETU: Želimo da sačuvamo naše Kosovo appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Fudbal

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premije od osvajanja "Pari kupa" za Narodne kuhinje na Kosovu

Izvor: B92, 16.Jul.2023

Crvena zvezda je trijumfovala na "Pari kupu", a pored pobedničkog pehara šampion Srbije je osvojio novčanu nagradu od 50.000 evra...Uprava kluba je odlučila da sav iznos bude prosleđen za pomoć našem narodu na Kosovu..."Uspesi Crvene zvezde su podvizi za dobrobit srpskog naroda, uvek je tako bilo...

Nastavak na B92...

Zvezda nagradu od 50.000 evra donira narodnim kuhinjama na KIM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2023, 07:34

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da će novčanu nagradu od 50.000 evra za osvajanje turnira u Sankt Peterburgu donirati Narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.