Premije od osvajanja Pari kupa za Narodne kuhinje na Kosovu

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 23:40

Premije od osvajanja "Pari kupa" za Narodne kuhinje na Kosovu

Crvena zvezda je trijumfovala na "Pari kupu", a pored pobedničkog pehara šampion Srbije je osvojio novčanu nagradu od 50.000 evra.

Uprava kluba je odlučila da sav iznos bude prosleđen za pomoć našem narodu na Kosovu.

"Uspesi Crvene zvezde su podvizi za dobrobit srpskog naroda, uvek je tako bilo i biće. Odlučili smo da nagradu povodom osvajanja 'Pari kupa' u Sankt Peterburgu u celosti doniramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Narodnjim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, kako bi bar malo pomogli našem ugroženom narodu kome je svaka finansijska podrška izuzetno važna radi opstanka na vekovnim ognjištima. Želimo da sačuvamo naše Kosovo. Nastavićemo da pomažemo onima koji su najugroženiji, jer je Crvena zvezda uvek bila tu za svoj narod koji je čini velikom", rekao je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

Podsećanja radi, fudbaleri Crvene zvezde su sa maksimalnim učinkom od devet bodova, uspeli da osvoje "Pari kup" u konkurenciji domaćeg Zenita, Fenerbahčea i Nefčija.

Tako su na najbolji mogući način zaokružili pripreme u Rusiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.