Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2024, 17:13

ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE: Ovo su cene pojedinačnih karata za večiti derbi!

Ovaj duel protiv Partizana bi mogao dosta toga da odluči Košarkaški klub Crvena zvezda najavio je prodaju pojedinačnih karata za nadolazeći „večiti“ derbi protiv Partizana, koji će se održati u nedelju od 19:00 časova u Beogradskoj Areni, u sklopu 18. kola ABA lige. Kako bi navijačima omogućili pravovremenu kupovinu karata, klub je objavio da će ... Read more
The post ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE: Ovo su cene pojedinačnih karata za večiti derbi! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Košarka,   Beogradska Arena

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje prodaja karata za košarkaški derbi, Zvezda podsetila šta će biti sa navijačima Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024

Utakmica je na programu 28. januara...Crvena zvezda će dočekati Partizan u 18. kolu ABA lige u nedelju, 28. januara u 19 časova...Crveno-beli su obavestili javnost da će se prodaja kontigenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu vršiti na identičan način kao i za duel Evrolige večitih rivala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KK Crvena zvezda u sredu pušta u prodaju ulaznice za "večiti derbi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2024

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će u sredu pustiti u prodaju preostale slobodne ulaznice za meč 18. kola ABA lige protiv Partizana koji se igra u nedelju, 28. januara, sa početkom u 19 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.