ZVEZDA ĆE BITI PRVA ILI ĆE SE DESITI ČUDO? Obradović eksperimentiše sa ekipom i pojačanjima, Slovenci prete

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 12:07

ZVEZDA ĆE BITI PRVA ILI ĆE SE DESITI ČUDO? Obradović eksperimentiše sa ekipom i pojačanjima, Slovenci prete

Meč počinje od 18 sati.

Crvena zvezda još uvek uigrava brojna pojačanja koja su u poslednjem prelaznom roku stigla na Mali Kalemegdan.

Poslednji je nedavno potpisao američki centar Džoni O'Brajant, koji je debitovao u porazu od Himkija u Evroligi.

Košarkaši Zvezde večeras (18.00) bi trebalo da imaju lak posao protiv Krke na domaćem terenu u ABA ligi, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 23,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Krka.

Iako kockice još uvek nisu složene kako bi, sigurno je, voleo trener Saša Obradović, crveno-beli su dobro otvorili start sezone. Konkurentni su u Evropi, a u regionalnoj ABA ligi su još uvek neporaženi i sa četiri pobede trenutno zauzimaju drugo mesto sa ubedljivo najvećom koš razlikom +103.

Zvezda večeras nastavlja takmičenje u ABA ligi gde juri petu pobedu zaredom kojom bi potisla trenutno prvu Igokeu na tabeli sa skorom 4:1.

Taj naum crveno-belih pokušaće u hali "Aleksandar Nikolić" da pokvare košarkaši Krke. Slovenačka ekipa je dosad upisala samo jednu pobedu u duelu sa Zadrom i na dnu je tabele.

Hoće li večeras uspeti da, uprkos predviđanjima o lakom trijumfu Zvezde, naprave podvig u Beogradu ili će ovo biti samo meč za Obradovićevo uigravanje tima i pojačanja, saznaćemo od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOLI ME SVAKA KOST: Stojković u izolaciji, uradio test na korona virus

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020

Iskusni golman se loše oseća...Kapiten Partizana Vladimir Stojković imao je povišenu temperaturu neposredno uoči meča sa Mačvom u subotu, pa je zbog toga propustio duel sa Šapčanima u 13. kolu Superlige...Stojković je u ponedlejak ujutru uradio test na korona virus pošto ima simptome - slabost,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.