BOLI ME SVAKA KOST: Stojković u izolaciji, uradio test na korona virus

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 12:36

BOLI ME SVAKA KOST: Stojković u izolaciji, uradio test na korona virus

Iskusni golman se loše oseća.

Kapiten Partizana Vladimir Stojković imao je povišenu temperaturu neposredno uoči meča sa Mačvom u subotu, pa je zbog toga propustio duel sa Šapčanima u 13. kolu Superlige.

Stojković je u ponedlejak ujutru uradio test na korona virus pošto ima simptome - slabost, temperaturu koja traje već tri dana, nedostatak apetita i nalazi se u kućnoj izolaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Košarkaši Zvezde večeras (18.00) bi trebalo da imaju lak posao protiv Krke na domaćem terenu u ABA ligi, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 23,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Krka.

- Upravo sam završio testiranje i idem u izolaciju, gde ću sačekati rezultat ttesta. Osećam se kao da me boli svaka kost i mišić u telu, tu je još uvek i povišena temperatura – istakao je Stojković za Telegraf.

Objasnio je do detalja kada je osetio prvi put simptome bolesti.

- Neverovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost... Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da “pritiska” i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut– jasan je Stojković.

Bez obzira na to kakav rezultat testa bude bio Stojković neće biti u timu za gostovanje Spartaku koje je na programu narednog vikenda.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković,   Coronavirus,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STOJKOVIĆ SE TESTIRAO NA KORONU: Golman Partizana se ne oseća dobro i nalazi se u kućnoj izolaciji!

Izvor: Kurir, 02.Nov.2020

Vladimir Stojković golman Partizana testirao se na koronavirus.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.