Vuletićev kontranapad, prijava protiv Zvezde i Terzića: Realnost nije briga na koju se obaziremo (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 12:43

Vuletićev kontranapad, prijava protiv Zvezde i Terzića: ''Realnost nije briga na koju se obaziremo" (foto)

Očekivana reakcija iz Humske.

Tri dana pošto je komesar za takmičenje Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić dostavio Disciplinskoj komisiji FSS disciplinsku prijavu protiv FK Partizan zbog, kako se navodi, vređanja FK Crvena zvezda, stigla je reakcija iz Partizana.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić otkrio je danas na Tviteru da će crno-beli u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana predati disciplinsku prijavu Disciplinskoj komisiji FSS protiv Crvene zvezde i njegov generalnog direktora Zvezdana Terzića, a sve uz slogan:

''Realnost nije briga na koju se obaziremo''.

On je priložio i tekst prijave koju možete da vidite u prilogu.

Podsetimo, sve je počelo od reakcije Crvene zvezde na dosuđeni penal za Partizan u Kruševcu, posle čega je Vuletić takođe reagovao svojim saopštenjem, a onda je usledila i prva prijava.

Danas smo videli i drugu, da li i poslednju u ovom najnovijem nadmudrivanju?

-

-

FKP danas predaje disciplinsku prijavu Disciplinskoj komisiji @FSSrbije protiv FKCZV i doktora Alfa univerziteta u Beogradu, Zvezdana Terzića.

"Realnost nije briga na koju se obaziremo." pic.twitter.com/NEETMx1xYZ

— Partizanus Verus ⭐️⭐️⭐️⭐️ (@PartizanusV) August 11, 2020
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAT SE NASTAVLJA: Partizan podneo PRIJAVU protiv Crvene zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020

Crno-beli se ne šale...Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić podneo je danas prijavu protiv Fudbalskog kluba Crvena zvezda i njegovog generalnog direktora Zvezdana Terzića. Partizan će, kako se navodi u prijavi dostavljenoj Disciplinskoj komsiji Fudbalskog saveza Srbije, zbog klevetanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

UPOZNAJTE PARTIZANOVO ČUDO: Pazarac je za vikend pet puta zatresao mrežu, a nije napadač!

Izvor: SandzakPress.net, 11.Avg.2020

Početak kadetske lige Srbije definitivno je obeležio mladi napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić koji je u dresu Grafičara postigao osam golova protiv Mačve. Njegov vršnjak, Samed Baždar koji igra za Partizan, pre dva dana je u Vršcu postigao pet golova. Ono što je zanimljivo, Baždar nije...

Nastavak na SandzakPress.net...

''Minus tri'' - Partizan će sve lako nadoknaditi?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020

Iz Humske ponovo stižu optimističke poruke...Partizan je u novu sezonu ušao pobedom nad Napreetkom u Kruševcu (3:1), potom je usledio bolni poraz u Novom Pazaru (3:2), a onda i važna pobeda za oporavak ekipe protiv Javor Matisa u Humskoj (4:0)...Za to vreme, Zvezda je sve svoje rivale pobeđivala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.